Δελτία ΤύπουΟ Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε σήμερα, (23/09/2014), τη Διεύθυνση Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ. Κικίλιας συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού, Υποστράτηγο, Πλάτων Ζαφείρη, τους ιατρούς και το προσωπικό της Υπηρεσίας και συνομίλησε μαζί τους για τις συνθήκες εργασίας. Ο Υπουργός ευχαρίστησε το προσωπικό για τις υπηρεσίες που προσφέρει και επεσήμανε ότι στις προτεραιότητές του είναι η ενίσχυση του έργου της Υπηρεσίας με καινοτόμες παρεμβάσεις σε θέματα υγείας.

Ο Υπουργός απευθυνόμενος προς το προσωπικό της Υπηρεσίας δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας για το σπουδαίο έργο που προσφέρει τόσο στους εν ενεργεία αστυνομικούς και τις οικογένειες τους, όσο και στους απόστρατους. Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εγγυάται την άριστη ιατρική φροντίδα των αντρών και γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Δεσμεύομαι όχι μόνο ως Υπουργός, αλλά κι ως γιατρός, ότι πολύ σύντομα θα ενισχύσω το έργο τους με καινοτόμες παρεμβάσεις σε θέματα υγείας. Το Υπουργείο είναι ένα και δεν υπάρχουν κλειστές πόρτες για κανέναν. Θα  περιμένω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και χαρά να δω νέες προτάσεις, νέες φρέσκιες ιδέες να έρχονται στο γραφείο μου. Οι δικές σας προτάσεις, των ανθρώπων που βιώνουν την καθημερινότητα, έχουν μεγάλη αξία γιατί αποτυπώνουν με ρεαλισμό την πραγματικότητα. Πιστεύω ότι μέσα από τη  συνεργασία μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μία Αστυνομία που υπηρετεί τον πολίτη και συμβάλλει ουσιαστικά στην ποιοτική αναβάθμιση της ζωής του».