Δελτία Τύπου 

Επίσκεψη του Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. Βασίλη Κικίλια στον νομό Αχαΐας ως Υπεύθυνου της επιτροπής εκλογικού αγώνα του κόμματος για τη Δυτική Ελλάδα. 

 

Διήμερη επίσκεψη στον νομό Αχαΐας θα πραγματοποιήσει ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Α' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ως Υπεύθυνου της επιτροπής εκλογικού αγώνα του κόμματος για τη Δυτική Ελλάδα.

Ο κ. Κικίλιας θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα στην κοπή της πίτας στην Κάτω Αχαΐα και στη συνέχεια θα έχει επαφές με τοπικούς φορείς και κομματικά στελέχη από τη Δυτική Αχαΐα.

Στις 10 π.μ. της Τρίτης 30 Ιανουαρίου, θα επισκεφτεί την 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο και στη συνέχεια την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και την διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πατρών.

Στις 2 μ.μ. θα συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις εργασίας με το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών κ. Γιώργο Ρώρο και τα μέλη της διοίκησης.

Ολοκληρώνοντας τη διήμερη περιοδεία του στο Νομό Αχαΐας, ο κ. Κικίλιας έχει συγκαλέσει συνάντηση στελεχών στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΠατραPalace, όπου και θα κάνει δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης