Δελτία ΤύπουΣυνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του στην Π.Κ.Μ. ο Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

 

Μετά τη συνάντηση ο κ. Κικίλιας δήλωσε:
«Η σημερινή συνάντησή μου με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα επιβεβαίωσε την εικόνα που σχημάτισα περιοδεύοντας από χτες στην Κεντρική Μακεδονία.
Ο κ. Τζιτζικώστας με ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες μας, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, ο κλάδος του τουρισμού. Προβλήματα που πολλαπλασιάζονται από τους επικίνδυνους χειρισμούς της κυβέρνησης. Μιας κυβέρνησης που από το Φεβρουάριο δεν αποδίδει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 43 εκατομμύρια ευρώ για έργα του ΕΣΠΑ που έχουν ήδη εκτελεστεί!
Μοιραστήκαμε τους προβληματισμούς μας ως δυο νέοι πολιτικοί, έχοντας την αγωνία που έχουν όλοι οι άνθρωποι της γενιάς μας για το μέλλον. Αγωνία που γιγαντώνεται εξαιτίας της περιπέτειας του δημοψηφίσματος στην οποία έβαλε τη χώρα η κυβέρνηση.
Και χθες από τις Σέρρες και σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, με χαρά διαπίστωσα ότι το μήνυμα που εκπέμπουν οι Μακεδόνες, οι συμπατριώτες του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή του οποίου το όραμα μάς οδήγησε στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, είναι ένα: Την Κυριακή ψηφίζουμε ΝΑΙ και μένουμε στην Ευρώπη!».