Δελτία Τύπου "Πριν το '12 δεν υπήρχαν δομές για να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό. Πρώτη η κυβέρνηση Σαμαρά αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια της ελληνικής Προεδρίας και το ανέδειξε πανευρωπαϊκά. Περισσεύει, λοιπόν, ο όψιμος ανθρωπισμός του ΣΥΡΙΖΑ!

Το μόνο που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι να δώσει τη χώρα βορά στους εμπόρους ανθρώπινων ψυχών με τις δηλώσεις και τα πεπραγμένα της.

Ό,τι εμείς χτίζαμε 2,5 χρόνια με κόπο, εκείνοι κατάφεραν μέσα σε 3 μήνες να το γκρεμίσουν. Ξανάρχισαν οι καταλήψεις, οι βανδαλισμοί και δυστυχώς "οι τουριστικές επισκέψεις" στην Ομόνοια για μια θέση στον ήλιο!

Αναρωτιέμαι, εφόσον η κα Χριστοδουλοπούλου ευθύνεται ΜΟΝΟ για την είσοδο των μεταναστών, στην Πάτρα που επιβαρύνεται με την έξοδο τους ποιος είναι υπεύθυνος;

Πέρυσι καταφέραμε να φιλοξενήσουμε στη χώρα πάνω από 20 εκατομμύρια τουρίστες δίνοντας πολύτιμες ανάσες σε ολόκληρη την ελληνική οικονομία. Θα μας εμπιστευτούν άραγε και φέτος με την ανασφάλεια που κατάφερε να καλλιεργήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε 3 μόλις μήνες και την ασφυκτική κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει τα νησιά μας;"