Δελτία ΤύπουΤην Πέμπτη 12 Μαρτίου, ο Βουλευτής Α΄Αθηνών της Ν.Δ., Βασίλης Κικίλιας, συμμετείχε στην εκδήλωση με τίτλο “Driven from within” που διοργάνωσε η MSN Greece στα κεντρικά γραφεία της Microsoft Hellas στο Μαρούσι.

Αφορμή της εκδήλωσης ήταν η πρόσφατη επιτυχία της MSN Greece που απέκτησε 4 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες σε διάστημα 6 μηνών από την επανέναρξη της συνεργασίας της με τη Microsoft Hellas.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν στελέχη της MSN Greece και μίλησαν οι κ.κ. Βασίλης Κικίλιας, Peja Stojakovic (πρώην παίχτης ΝΒΑ), Πέγκυ Αντωνάκου (CEO Microsoft Hellas) και Olivier Langlois (Regional Manager του MSN).

Ο κ. Κικίλιας απαντώντας στις ερωτήσεις του ακροατηρίου τοποθετήθηκε στα απαραίτητα χαρακτηριστικά που οφείλουν να έχουν οι ηγέτες όλων των τομέων δράσης χρησιμοποιώντας αναφορές από την προσωπική του αθλητική, επαγγελματική και πολιτική πορεία.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:

"Το ταλέντο από μόνο του δεν συνεπάγεται, ούτε προεξοφλεί την επιτυχία. Χρειάζεται πολλή και σκληρή προσωπική προσπάθεια για να ξεπεράσεις τα όρια σου, να σπάσεις αυτό που αποκαλούν οι Αμερικάνοι 'η γυάλινη οροφή σου'. Προσωπικά ανδρώθηκα μέσα από τα 'όχι', τα 'δεν γίνεται' και τα 'δεν μπορείς' που άκουγα τόσο ως αθλητής, όσο κι ως ειδικευόμενος γιατρός κι αργότερα ως πολιτευτής. Η επιτυχία απαιτεί επίπονη προσωπική προσπάθεια, αλλά παραμένει ένα ομαδικό σπορ."