ΆρθραΌπως όλοι γνωρίζετε, χθες ξεκίνησα την κατάθεση σειράς ερωτήσεων στη Βουλή, για το μείζον θέμα της αντιμετώπισης της γραφειοκρατίας.

Οι ερωτήσεις αυτές γίνονται με στόχο να αναδείξουν αλλά και να «θεραπεύσουν» μερικές από τις πτυχές του σημαντικού αυτού ζητήματος και με αφορμή τις καθημερινές εμπειρίες συμπολιτών μας.

Σήμερα που τα σοβαρά οικονομικά, αλλά και κοινωνικά προβλήματα, επιβαρύνουν την καθημερινότητα των πολιτών δε νοείται να ταλαιπωρούνται επιπρόσθετα και από τα «πλοκάμια» της γραφειοκρατίας, που πραγματικά φτάνουν παντού. Δυστυχώς, όλοι μας έχουμε υπάρξει μάρτυρες καταστάσεων, οι οποίες δοκιμάζουν την υπομονή αλλά και τις αντοχές του πολίτη, τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα.

Στον αγώνα αυτό σας θέλω δίπλα μου και να είστε σίγουροι πως βάζοντας όλες μας τις δυνάμεις θα τα καταφέρουμε και θα βελτιώσουμε την καθημερινότητα όλων μας. Περιμένω λοιπόν να μου στείλετε περιπτώσεις στις οποίες έχετε συναντήσει γραφειοκρατία σε κάθε επίπεδο της καθημερινότητάς σας, στο grammateia@kikilias.grώστε να τις αναδείξουμε και μαζί να παλέψουμε για την επίλυσή τους.