Δελτία ΤύπουΤο Νομό Καβάλας επισκέφθηκε χθες, δεύτερη μέρα της περιοδείας του στην Μακεδονία στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Λάρισας Χρήστο Κέλλα.


 
Ο πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Γενικό Νοσοκομείο και το Επιμελητήριο Καβάλας, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός.
Συναντήθηκε ακόμα με τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και τον Αντιπεριφερειάρχη του Νομού Θεόδωρο Μαρκόπουλο.
Το απόγευμα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ το βράδυ ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ Καβάλας. Όπως τόνισε στην ομιλία του:
«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Νέα Δημοκρατία θα κόψει πρώτη το νήμα στις 20 Σεπτεμβρίου. Αυτό που χρειάζεται να κάνει ο καθένας από εμάς μέχρι τότε είναι το αυτονόητο: με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και πίστη στο κοινό μέλλον όλων των Ελλήνων να στηρίξει τη μοναδική δύναμη του ελληνικού κοινοβουλίου που μπορεί να εγγυηθεί την πολιτική σταθερότητα και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας».
Η περιοδεία του Βασίλη Κικίλια ολοκληρώνεται σήμερα στο Νομό Κοζάνης.